Till innehåll på sidan

Öppet hus på KTH Live-In Lab

Illustration

Du som är nyfiken på KTH Live-In Lab är välkommen in för att lära dig mer om infrastrukturen. Vi har öppet hus en tisdag i månaden. Denna gång kommer centrumföreståndaren Jonas Anund Vogel att presentera idén om ett nytt kompetenscentrum – Dig-IT Lab.

Tid: Ti 2023-03-28 kl 14.00 - 15.00

Plats: KTH Live-In Lab, KTH Campus, Malvinas Väg 14

Medverkande: Jonas Anund Vogel

Jonas Anund Vogel presenterar idén om ett kompetenscentrum Dig-IT Lab, som just skickats in till VINNOVA. Total budget på 125 miljoner kronor, med 15 industripartners och universitet från hela världen.

Visionen är att Dig-It Lab

  • är ett internationellt erkänt, kunskapsintensivt och mycket dynamiskt kompetenscentrum
  • helt och hållet inriktat på att bidra till att lösa de utmaningar som är förknippade med den digitala omvandlingen av den byggda miljön, och som
  • har lyckats etablera en livlig och inflytelserik arena där akademi, näringsliv och politik drar nytta av ett sammanhängande och brett spektrum av enastående tjänster för att smidigt samskapa och samarbeta för att komma fram till innovativa, snabbare marknadsföringsbara och evidensbaserade lösningar som tillsammans bidrar till att göra våra byggnader betydligt effektivare och hållbarare ur energi- och resurskonsumtionssynvinkel.

Fika och kaffe serveras!

Tillhör: KTH Live-In Lab
Senast ändrad: 2023-03-16