Till innehåll på sidan

Ansökan om att bo på KTH Live-In Lab

Testbädd KTH-layout
Publicerad 2020-04-01

Vill du vara en del av att framtida smarta och hållbara byggnader? Vi letar efter fyra nya invånare för perioden mitten av augusti 2020 till slutet av maj 2021.

Du ska vara student masternivå och intresserad av forskning och utveckling. I år kommer de fyra lägenheterna att dela kök och vardagsrum, men alla har sitt eget privata sovrum och badrum.

Testbed KTH-fakta

Testbed KTH ligger i ett byggnadstillstånd fritt uppehållsområde i en av Einar Mattssons tre plus-energibyggnader på KTH Campus Valhallavägen. Under hyresperioden kommer det att bestå av fyra lägenheter med privata sovrum med badrum och delat kök och vardagsrum. Det finns också ett kontor och källare med installationer som är tillgängliga för hyresgäster.

Det finns för närvarande cirka 15 pågående forskningsprojekt i KTH Live-In Lab, varav en handfull samverkar med hyresgästerna. Hyresgäst kan ibland uppmanas att delta i workshops, dela sina erfarenheter, ge feedback osv. Ingen hyresgäst måste vara med i något projekt, men vi hoppas att deltagandet är av ömsesidigt intresse. Innan något forskningsprojekt startar kommer hyresgästerna att ombeds skriva under ett informerat samtycke. Så hyresgästerna vet alltid vilken FoU som pågår och kan välja att delta eller inte.

Du kan läsa mer om olika projekt som är faktiska, läs här.

Testbed KTH lägenhet information

Lägenheterna i Testbed KTH är möblerade, inklusive köksredskap.

Kostnader för uppvärmning, vatten och hushållsel ingår i hyran. Gemensamt wifi-internet ingår i hyran.

Hyran är inte bestämd, men den speglar hyran för liknande lägenheter på KTH, någonstans mellan 5000-6000 SEK / månad.

Om du tycker att det här är en stor möjlighet och vill vara en del av detta fyll i ansökningsformuläret på engelska här

Ser fram emot ett intressant år tillsammans!

Tillhör: KTH Live-In Lab
Senast ändrad: 2020-04-01