3D Virtuell rundtur i våra testbäddar

Besök vår Testbädd KTH digitalt! Som ett svar på den aktuella situationen har vi gjort det möjligt att gå runt i våra lokaler för att bli inspirerad, och också ta reda på vilken R&D pågår. Denna sida kommer snart att uppdateras med 3D virtuell rundtur från resten av testbädden.

Testbädd KTH

Den nuvarande 3D virtuell rundtur inkluderar kontor, källare och alla 4 lägenheterna. Videon är inte kompatibel med Explorer så öppna i Chrome för att få en bättre upplevelse.

Förra året besökte vi SISAB och diskuterade eventuellt samarbete relaterat till byggnadsautomation (BMS), AI, lastförskjutning, topp rakning, osv. Det har delvis lett till ett pågående samarbete med KTH, SISAB och Myrspoven. Vi blev också mycket inspirerade av deras information inom deras BMS-system; SISAB hade filmat sina lokaler med en 3D-skanner, vilket gjorde det möjligt att navigera i de olika tekniska rummen, korridorerna osv. Så i samarbete med SISAB har vi nu börjat göra våra lokaler tillgängliga för alla, att ge forskare, studenter och branschpartner möjligheten att se vad vi gör och också inspireras till att starta projekt i KTH Live-In Lab.

Information om 3D-skanning

Denna 3D virtuell rundtur gjordes med hjälp av en 360 panoramisk infraröd kamera från Matteport, kameran är ansluten till en AI-plattform vilket gör det möjligt att omvandla bilderna i hög upplösning 3D-virtuell visualisering av utrymmet i en riktig skalad modell. Kontakta oss eller SISAB om du är intresserad av mer information

För tillfället är det bara möjligt att besöka Testbädd KTH, men det kommer snart att vara möjligt att också besöka Testbädd EM och Testbädd AH.

Tillhör: KTH Live-In Lab
Senast ändrad: 2020-06-02